Gogi

Gogi - «Hazy Days, Luminous Nights»

Νέο άλμπουμ από τον Gogi - «Hazy Days, Luminous Nights»

Ο Gogi  κυκλοφορεί το νέο του Downtempo / Trip-Hop / Lo-Fi άλμπουμ με τίτλο “Hazy Days, Luminous Nights”, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

Σχετικά με το άλμπουμ
Πρόκειται για ένα θεματικό δίσκο, ο οποίος εστιάζει στις διάφορες φάσεις από το τέλος μιας σχέσης μέχρι την αποδοχή και την επιδίωξη μιας νέας αρχής, με τα κομμάτια να είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θέτουν το ανάλογο συναίσθημα για κάθε φάση.

Το άλμπουμ είναι εξ ολοκλήρου σε σύνθεση και παραγωγή του Gogi, συνοδευόμενο από μια σειρά ταλαντούχων τραγουδιστριών και μουσικών που συνεργάστηκαν σε διάφορα τραγούδια. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από επιρροές άλλων μουσικών ειδών, όπως rock ή παραδοσιακών στοιχείων, καθ’ όλο το άλμπουμ. Επιπλέον, η ποικιλία των φωνών είχε ως αποτέλεσμα διαφορετική δυναμική μεταξύ των κομματιών, χωρίς ωστόσο να χάνεται η συνολική dark downtempo αισθητική.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται και τα παλαιότερα singles που κυκλοφόρησε ο Gogi. Τα κομμάτια "Night Questions" και "Dreamtouch" είναι πανομοιότυπα, αλλά περιλαμβάνεται επίσης μια επανεκτέλεση του "Against The False All". Ως υπενθύμιση, το “Dreamtouch” έχει κυκλοφορήσει και σε έγχρωμο δίσκο βινυλίου 7”.

Αξίζει να αναφερθεί και το εξώφυλλο του δίσκου, που προσπαθεί να αποτυπώσει όχι μόνο τη μοναξιά του τέλους μιας σχέσης, αλλά και το ταξίδι σε μια νέα αρχή.

Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του άλμπουμ

Τα πρώτα κομμάτια του δίσκου δημιουργήθηκαν πριν από κάποια χρόνια. Αυτά ήταν τα κομμάτια που δημιούργησε o Gogi σε συνεργασία με την Elianna. Εν τω μεταξύ ο Gogi συνέχισε να συνθέτει και να παράγει τραγούδια, χωρίς ωστόσο να έχει την πρόθεση να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Αυτή η ιδέα ήρθε περίπου πριν από δύο χρόνια, όπου προσωπικές καταστάσεις καθώς και η πανδημία ενίσχυσαν τη μοναξιά αλλά όμως και τη δημιουργικότητα.

Μετά από μερικές συζητήσεις με τον φίλο του τον Θοδωρή, ο οποίος είναι ο executive producer του άλμπουμ, ο Gogi άρχισε να ξεκαθαρίζει τις παλιές του παραγωγές και στίχους, να δημιουργεί νέες παραγωγές και νέους στίχους, και φυσικά να συνεργάζεται με όλους αυτούς τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ.

Συντελεστές
Vocalists: Georgia Kollyra, Elianna, Inner, Aphrodite Gargalianou, Piel Fluida, Sofía
Instrumentalists: Chris Roxas (κιθάρα), Ilias Stefanis (κιθάρα), Vassilis Tzanis (κιθάρα, μπαγλαμάς)
Artwork: Ilias Stefanis aka theDearpunk
Mix, Mastering: John Hatzis at Make My Song
Executive Producer: Theo Chatzimichos

Σχετικά με τον Gogi

Μουσικός παραγωγός, DJ και φωτογράφος με βάση τη Λάρισα.
Του αρέσει να συνθέτει τις δικές του Downtempo / Trip-Hop / Lo-Fi μελωδίες, ενσωματώνοντας ζωντανά όργανα στις παραγωγές του, καθώς και ατμοσφαιρικά Soul / RnB / Pop φωνητικά. Συχνά πειραματίζεται με διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής, όπως DnB και Dubstep. Αρκετές φορές χρησιμοποιεί στοιχεία Rock και παραδοσιακής μουσικής, τα οποία αποτελούνται από κιθάρες ή/και παραδοσιακά όργανα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό συναίσθημα.