Σοφία Μανουσάκη

Σοφία Μανουσάκη - «Ερωτευόμαστε ξανά»
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

«Ερωτευόμαστε Ξανά» από την μαγική φωνή της Σοφίας Μανουσάκη στο νέο της τραγούδι, που γράφτηκε αποκλειστικά για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Μία δολοφονία ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων, εγκλωβίζοντας τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων. Παγιδευμένοι στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, ο Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και η Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ), αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών. Αλλά η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα και κρύβει μέσα της πολλή οδύνη.

Αυτό που ζουν οι πρωταγωνιστές, γίνεται φωνή, μουσική και στίχος. Η Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει Στέφανο Κορκολή, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, φτιάχνοντας το soundtrack μιας τόσο περίπλοκης, μα τόσο δυνατής ιστορίας.

Μια εμπνευσμένη σύνθεση με πινελιές από νότες πιάνου και τους πιο εξομολογητικούς στίχους. Δεν γίνεται να μην ερωτευτούμε ξανά.

Το νέο single «Ερωτευόμαστε Ξανά» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music, και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/erotevomasteksana

Ακούστε το στο YouTube εδώ: https://youtu.be/tI3-XOfz1q8

Βρείτε τη Σοφία Μανουσάκη εδώ: https://www.instagram.com/sofiamanousakiofficial/

Heaven Music 2022