Νίκος Παπαχρήστος

Νίκος Παπαχρήστος - «Είναι γραφτό μου»

Η Castle of Dreams ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου Digital Single
του Νίκου Παπαχρήστου με τίτλο «Είναι γραφτό μου»

Το «Είναι γραφτό μου» είναι το νέο τραγούδι του τραγουδοποιού Νίκου Παπαχρήστου που κυκλοφορεί την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 από την Castle of Dreams. Πρόκειται για ένα «καθαρό» χασάπικο, που εντυπωσιάζει με τον στίχο , την μουσική και την ενορχήστρωση του. Το «Είναι γραφτό μου» μας ταξιδεύει σε εκείνες τις εποχές, όπου το κοινό στο άκουσμα του, θα είχε έντονη την επιθυμία να σηκωθεί και να το χορέψει.

Ο Νίκος Παπαχρήστος είναι τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής γεννημένος στην Αθήνα. Αν και η βαθιά του αγάπη και το ενδιαφέρον για τη μουσική εκφράστηκε νωρίς από νεαρή ηλικία, καθώς έμαθε να παίζει κιθάρα. Δεν ήταν πριν από το 2019, μετά από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως επιχειρηματίας, όταν αποφάσισε να εκφράσει τον ψυχισμό του
συνθέτοντας το πρώτο του τραγούδι «Ξημέρωμα», μια ρομαντική μπαλάντα που αναφέρεται σε μια χαμένη αγάπη. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα δημιουργικό ταξίδι για εκείνον, κυκλοφορώντας άλλα 6 single «Σινιάλο», «Το Ψέμα», «Η Συμβουλή», «Αλλάζει ο κόσμος», «Πεφταστέρι» ένα γλυκό τραγούδι που ερμηνεύει με την επτά χρόνων κόρη του Αθηνά και τα «Κύματα». Στη συνέχεια ακολούθησε το "Sometimes" το πρώτο του τραγούδι στα αγγλικά, μια country μπαλάντα αγάπης. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε το "Κόκκινα φανάρια" και πρόσφατα το "Μανούλα μου" ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εκείνον μιας και είναι αφιερωμένο στην μητέρα του Αθηνά που έφυγε πολύ νέα από την ζωή το 2019. Το Μάιο του 2022 με αφορμή των πόλεμο που ξέσπασε στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε το "Εφήμερες Μπογιές" που στιγματίζει αυτή την «κατανάλωση χυδαία που συμβαίνει στου πλανήτη τα παιδιά». Για τον Νίκο η μουσική είναι οι «εκφράσεις της ψυχής μου» όπως δηλώνει στο «Κάστρο των ονείρων» του.

https://orcd.co/inegraftomou

Στα τέλη του 2019 ακούσαμε το πρώτο του cover από το κανάλι του στο YouTube, έκτοτε ακολούθησαν αρκετά ακόμη.
https://www.youtube.com/@nikospapachristosofficial
Το πρώτο του digital single με τίτλο «Ξημέρωμα», σε στίχους δικούς και μουσική του Αλέξανδρου Φωτίου κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2020.
Η μουσική έχει γραφτεί από τον Νίκο Πολιά και οι στίχοι του από κοινού από τον Νίκο Παπαχρήστο και τον Νίκο Πολιά. Η ερμηνεία έχει γίνει από τον Νίκο Παπαχρήστο. Στα φωνητικά ο Αλέξανδρος Φωτίου. Στο μπουζούκι είναι ο εκπληκτικός Κώστας Γεδικής και η Παραγωγή / Μίξη / Mastering έγιναν στο “Best of Studio” από τον μοναδικό Απόστολο Μόσιο. Τέλος η επιμέλεια όλου του artwork έγινε από την Castle of Dreams

℗ & © 2022 Castle of Dreams
Αρέσει σε %d bloggers: