Μελίνα Ασλανίδου

20 χρόνια Ελεάνα Βραχάλη - «Παιδί δικό σου»

Μελίνα Ασλανίδου - «Να είσαι εκεί»
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Μελίνα Ασλανίδου μας χαρίζει μέσα από το ξεχωριστό ερμηνευτικό της πρίσμα το «Να Είσαι Εκεί», συνεχίζοντας τον κύκλο των επιτυχημένων singles από το album για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.
 
Η σπουδαία ερμηνεύτρια «ντύνει» με την αγαπημένη σε όλους φωνή της μία από τις θρυλικές και διαχρονικές μπαλάντες της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος την ερμήνευσε πρώτος, το 2006.
 
Το «Να Είσαι Εκεί», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από music video που θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik Records στο YouTube την προσεχή Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου.
 
Παράλληλα, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο ιστορικό «Χάραμα» της Πάτρας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές.
 
Από το album «Παιδί Δικό Σου», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία, «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα, «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, «Πάρτα Όλα Δικά Σου» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μαζωνάκη και «Εγώ Για Δύο» με ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες.