Απόστολος Τσιάρκας & Απόστολος Μόσιος

Απόστολος Τσιάρκας & Απόστολος Μόσιος: «Ο μάγειρας»
(Video Αnimation)
Το νέο παιδικό τραγούδι του Απόστολου Τσιάρκα σε ερμηνεία του Απόστολου Μόσιου

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Απόστολος Τσιάρκας παρουσιάζει το νέο του παιδικό τραγούδι με τίτλο «Ο μάγειρας» σε στίχους και μουσική δική του και ερμηνεία του προικισμένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Απόστολου Μόσιου.

Το τραγούδι «Ο μάγειρας» συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό, ευφάνταστο video animation που δημιούργησε ο ίδιος ο τραγουδοποιός, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τα παιδιά αλλά είναι απολαυστικό και για τους μεγάλους.

Η αστεία ιστορία του ατζαμή μάγειρα που μπερδεύει τις συνταγές του, εξελίσσεται μέσα από το τραγούδι και τη γεμάτη χρώματα και φαντασία εικόνα. Το άρτιο αποτέλεσμα μας υπενθυμίζει μας πόσο σπάνια είναι η σοβαρή προσέγγιση της παιδικής ψυχαγωγίας παρ’ όλη την ανάγκη των ίδιων των παιδιών αλλά και των γονιών τους για ποιοτική διασκέδαση.

Η δημιουργία του video animation είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τον Απόστολο Τσιάρκα και τον καλό του φίλο Απόστολο Μόσιο που ερμήνευσε το τραγούδι με τον ενθουσιασμό και την παιγνιώδη διάθεση που ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την όμορφη αστεία ιστορία.

To τραγούδι «Ο μάγειρας» και το εξαιρετικό video το συνοδεύει κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Ο μάγειρας»
Τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Στίχοι, Μουσική, Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός, Φωνητικά,
Σχεδιασμός και Δημιουργία Animation: Απόστολος Τσιάρκας
Μίξη, Master: Best Of Studio

Αρέσει σε %d bloggers: