Rec feat. Ilenia Williams

Rec feat. Ilenia Williams | «Μήνυμα»
Μουσική: Άρης Λουμάκης, Δημήτρης Ζαρογιάννης
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Άρης Λουμάκης
Κυκλοφορεί από την Rec

Αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση για τη Χίο
την Δευτέρα 05/12/22
και ώρες 02:00 - 03:00 & 14:00 - 15:00
στο Ράδιο Μαστίχα 107.7
Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι!!!

REC x Ilenia Williams: Η πιο ανατρεπτική συνεργασία, την πιο αναπάντεχη στιγμή!!

Η ανατρεπτικότερη συνεργασία της χρονιάς, την πιο αναπάντεχη στιγμή, είναι εδώ! Οι REC,το No1 Urban Pop συγκρότημα και η pop star Ilenia Williams ηχογράφησαν το απόλυτο χορευτικό hit και στέλνουν “Μήνυμα” με παραλήπτες όλους εσάς και την κορυφή των Charts!

Η νέα δισκογραφική δουλειά των REC, έχει την υπογραφή του ιδρυτή και frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη, που για ακόμη μια φορά συνεργάζεται με τον ταλαντούντο Δημήτρη Ζαρογιάννη. Τους στίχους έγραψε ο hit maker Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους REC, ενώ την στιχουργική του “πινελιά” στο Rap πρόσθεσε και ο Άρης Λουμάκης.

Το «Μήνυμα» είναι ένα άκρως χορευτικό single που περιγράφειένανέρωταγεμάτοέντονεςεπιθυμίες απ την πρώτηστιγμή.

Το Music Video μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδηαναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων και όπου αναμένεται να δούμε τον Άρη, τον Mikeκαι την Ileniaσε ρόλους που δεν περιμένουμε..

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία REC Music Records,με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδας της Panik Records,Ilenia Williams

Οι RECκαι η Ilenia Williamsθα συνεργαστούν το επόμενο διάστημα και on stage, με εκρηκτικά lives σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.