Χρυσή Κρητικοπούλου

Χρυσή Κρητικοπούλου: «Έτσι είναι η αγάπη»
Σε μουσική του Χρήστου Νευρίδη και στίχους της Ευγενίας Σαραφίδου

Η ελπιδοφόρα νέα ερμηνεύτρια Χρυσή Κρητικοπούλου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έτσι είναι η αγάπη», προάγγελο της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού της δίσκου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group και θα φέρει τη σφραγίδα καταξιωμένων δημιουργών.

Το τραγούδι «Έτσι είναι η αγάπη» υπογράφουν ο συνθέτης Χρήστος Νευρίδης και η στιχουργός Ευγενία Σαραφίδου.

Η Χρυσή Κρητικοπούλου, έχοντας ήδη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες τόσο δισκογραφικά, όσο και επί σκηνής επανέρχεται ύστερα από την κυκλοφορία των τραγουδιών της «Δώρο η ζωή» και «Τα λόγια που σου χάρισα» με ένα αξιόλογο τραγούδι που αναδεικνύει και άλλες πτυχές του πλούσιου ταλέντου της.

Το τραγούδι «Έτσι είναι η αγάπη» είναι μία υπόμνηση των δύο όψεων του έρωτα, «το λουλούδι και το αγκάθι» του, η δυσκολία που κάνει το πολύτιμο δώρο της αμοιβαιότητας ακόμα πιο σπάνιο και περιζήτητο.

Την ανατρεπτική αυτή δύναμη της αγάπης εκφράζει παραστατικά με την εξαιρετική ερμηνεία της η Χρυσή Κρητικοπούλου, που συνδυάζει αρμονικά την τεχνική αρτιότητα και τη μεγάλη έκταση της φωνής, με τον διαυγή λυρισμό.

Καθοριστική είναι η συμβολή των δύο δημιουργών που της δίνουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις ερμηνευτικές της αρετές.

Το τραγούδι «Έτσι είναι η αγάπη» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video του βραβευμένου σκηνοθέτη Θωμά Γιαννάκη, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Credits:

Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος
Τύμπανα: Θάνος Καζαντζής
Κοντραμπάσο: Δημήτρης Γουμπερίτσης
Μπαγιάν: Σταμάτης Πασόπουλος
Καβάλ: Γιώργος Δούσος
Ενορχήστρωση: Κώστας Νικολόπουλος
Mastering: Χρήστος Μέγας
Studio: Polytropon Recording Studio

Μusic Video
Σκηνοθεσία, Μοντάζ: Θωμάς Γιαννάκης
Make up Artist: Μαρία Δημοπούλου