Αναστάσιος Ράμμος

Αναστάσιος Ράμμος - «Της κόλασης φωτιά»
Μουσική & Στίχοι: Arcade
Νew Single & Video από το Album «20 Γραμμάρια και ένα»

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, παρουσιάζει με music video το νέο του hit «Της Κόλασης Φωτιά».

Σε μουσική και στίχους της δημιουργικής ομάδας των Arcade, μέλος της οποίας είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος, το «Της Κόλασης Φωτιά» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ροκ στοιχεία, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Πάντα ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο Αναστάσιος Ράμμος μας μεταφέρει μέσα από το video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, τα δύο πρόσωπα του έρωτα, που μπορεί να οδηγήσει κάποιον από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη καταστροφή.

Το τραγούδι «Της Κόλασης Φωτιά» περιλαμβάνεται στο album «20 Γραμμάρια Και Ένα», το πρώτο της καριέρας του Αναστάσιου Ράμμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ένα από τα hits που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό.  Το album είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik Records, στο panikmusic.gr.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος «μαγεύει» και με τις live εμφανίσεις του στο «Fever», δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας κάνει solo εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, όπως κάθε Πέμπτη στο «Brockolo» της Θεσσαλονίκης, που στέφονται με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε το music video:

Βρείτε το Album «20 Γραμμάρια και ένα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3wXA27z
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3DPA7f3
Deezer: https://bit.ly/3uRHZID

Αρέσει σε %d bloggers: