Αδάμ Τσαρούχης

Αδάμ Τσαρούχης - «Stay With You»
Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε τον Νέο του Δίσκο με τίτλο, «Stay With You»!

«Από μικρό παιδί μεγάλωσα με ξένη μουσικές και αγαπημένες φωνές όπως ο George Micheal, η Whitney Houston, ο Michael Buble, ο Stevie Wonder, ο Luther Vandross. Ανυπομονώ να μοιραστώ το πρώτο  μου αγγλόφωνο album». Το  «Stay With You» πρόκειται για τον δευτέρο προσωπικό Άλμπουμ και την πρώτη αγγλόφωνη ολοκληρωμένη δουλειά . Την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος ενώ την παραγωγή του ο Δημήτρης Σιάμπος. To «Stay With You» είναι το πρώτο Single από τον δίσκο, μια ποπ μπαλάντα που αναδεικνύει τα βελούδινα φωνητικά του Αδάμ και παρέχει μια γερή δόση νοσταλγίας στον ακροατή.

To συνοδευτικό Music Video του τραγουδιού παρουσιάζει τον Αδάμ με φόντο τις φυσικές ομορφιές της Καρύστου, υπό ασπρόμαυρο φίλτρο που το προσθέτει μια ακόμα ρετρό πινελιά και γοητεία! Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Συλβέστρος.

O Αδάμ Τσαρούχης έχει ήδη καμαρώσει μια από τις διασκευές του άλμπουμ να κατακτούν υψηλές θέσεις στα Charts και εκτός των ελληνικών συνόρων! Η διασκευή του στο κλασσικό «Just Walk Away» της Celine Dion, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Lockdown το 2021, κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση στα iTunes στην Αυστρία και Σουηδίας (για περίπου 10 εβδομάδες) και στο Νο.26 στην Ισπανία και στην Ρωσία ενώ αναμένεται να “κοσμήσει” και το Tracklist μια ολοκαίνουριας συλλογής με τίτλο «Slow Down with Chillout, Vol. 2 (Hotel Tools & Health», η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Δεκεμβρίου!!

Με αυτή την επιτυχία σαν έναυσμα, δημιουργήθηκε το εν λόγω E.P. και ναι εδώ θα βρεις και το «Just Walk Away» σε δύο ολοκαίνουρια Remix δια χειρός Teo Frz Zucca.

Music Video