Αναστασία

Αναστασία - «Αν είσαι ένα αστέρι»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης

Το 2023 ξεκινάει δυνατά για την Αναστασία, την πιο hot νέα καλλιτέχνιδα της ελληνικής δισκογραφίας.

Η Αναστασία υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα remake του πασίγνωστου «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» που παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες στο ετήσιο MadWalk by Serkova – The Fashion Music Project μέσα από ένα εντυπωσιακό act για την εταιρεία ρούχων Moutaki.

Το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου & στίχους του Γιώργου Τσοπάνη πρωτοκυκλοφόρησε με την φωνή του Νίκου Βέρτη το 2011 και έμελλε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές ελληνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με πάνω από 140 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» από την Αναστασία κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει TikTok trend, συγκεντρώνοντας πάνω από 2000 αναδημοσιεύσεις του ήχου.

Αυτήν την περίοδο η Αναστασία συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Βοτανικό στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου & του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς και για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της αλλά και ολοκληρωμένο project το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company μέσα στο 2023.

Δείτε την εμφάνιση της Αναστασίας στο MadWalk:
Βρείτε το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις
streaming υπηρεσίες: https://anastasia.lnk.to/AnEisaiEnaAsteriPR

Executive Producer: Mike Stathakis