Μελίνα Κανά

Μελίνα Κανά & Σταύρος Σιόλας - «Στην αιώρα του χρόνου»
Μουσική: Σταύρος Σιόλας | Στίχοι: Ηλίας Μάστορης
Νέο Τραγούδι & Lyric Video

Η Μελίνα Κανά συναντά μουσικά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν το τραγούδι «Στην Αιώρα Του Χρόνου», σε στίχους του Ηλία Μάστορη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» είναι ένα τραγούδι με παραδοσιακή μουσική ρίζα και σύγχρονη αισθητική, που συνδέει αριστοτεχνικά την ξεχωριστή κι αγαπημένη χροιά της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μελίνας Κανά με την ιδιαίτερη σύνθεση του Σταύρου Σιόλα, ενός από τους σημαντικούς συνθέτες της νεότερης γενιάς με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το τραγούδι «Στην Αιώρα Του Χρόνου» είναι το τρίτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα, με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά» και κυκλοφορεί μετά το ομότιτλο του album τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος και το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Το digital album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν, εκτός από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον ίδιο, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.

Βρείτε το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3HwDTx0
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3HulsZU
Deezer: https://bit.ly/3wtuXCj

Δείτε το lyric video: