Γιώργος Παπαδόπουλος

Γιώργος Παπαδόπουλος - «Δεν μας χωρίζουνε»
Μουσική - Στίχοι: Κώστας Ορφανίδης
Νέο Τραγούδι & Music Video
Το νέο του τραγούδι σε μία ξεχωριστή Ballad Version!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βάζει την ξεχωριστή μουσική του υπογραφή στο πιο δυνατό συναίσθημα με το νέο του τραγούδι«Δεν Μας Χωρίζουνε», που συνοδεύεται από music video στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Μέσα από το «Δεν Μας Χωρίζουνε», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music, ο ταλαντούχος κι επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μας παρασύρει γι’ ακόμα μια φορά στο ρυθμό του μ’ ένα up-tempo τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Κώστας Ορφανίδης.

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» κυκλοφορεί και σε μία πολύ ξεχωριστή ballad version, με έντονα ερωτική διάθεση, στην οποία η ιδιαίτερη ερμηνεία του Γιώργου Παπαδόπουλου, μας ταξιδεύει και εξυμνεί τη δύναμη της αγάπης.

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο ενέργεια και θετική ατμόσφαιρα, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος. Στο video, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη οπτικοποιούν το συναίσθημα του τραγουδιού και εξυμνούν τη δύναμη της αγάπης μέσα από το ιδιαίτερο και ισχυρό δέσιμο που έχουν οι ίδιοι ως ζευγάρι.

Δείτε το music video:

Βρείτε το «Δεν Μας Χωρίζουνε» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3RycvlM
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3RBtZOn
Deezer: https://bit.ly/3RxHTRw