Γιώργος Δημητριάδης

Γιώργος Δημητριάδης: «Μια ανάσα»
Digital Single & Lyric Video
Το νέο single του επιτυχημένου δημιουργού και ερμηνευτή

Ο Γιώργος Δημητριάδης, ο αγαπημένος δημιουργός, επιστρέφει ανεξάντλητος με το τρίτο τραγούδι του νέου του album, που έχει τίτλο «Μια Ανάσα» σε στίχους, μουσική και ερμηνεία δική του. Αφού κυκλοφόρησε δύο επιτυχημένα singles, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον μοναδικό ήχο και το στυλ του.

Το νέο τραγούδι του «Μια Ανάσα», που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο συλλεκτικό βινύλιό του με τίτλο «Οδός Ριανκούρ», είναι μια όμορφη μπαλάντα που αναδεικνύει η χαρακτηριστική και εκφραστική ερμηνεία του.

Η μουσική και οι στίχοι του αποτελούν ένα μήνυμα ελπίδας και ενθάρρυνσης για τους ακροατές, υπενθυμίζοντάς μας ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχει πάντα μια αχτίδα φωτός.

«Όλα ακόμη είναι εκεί, μια ανάσα μας χωρίζει μόνο»

Η φωνή του Γιώργου Δημητριάδη αποτελεί το ιδανικό όργανο για να ζωντανέψει το τραγούδι «Μια Ανάσα». Η εκφραστικότητά του μεταφέρει ιδανικά το μήνυμα των στίχων, κάνοντας το τραγούδι να πάλλεται μέσα από κάθε ακρόαση.

To τραγούδι «Μια ανάσα» που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό lyric video με στοιχεία animation που επιμελήθηκε ο Αντώνης Κατσικάρης (Stoodio.gr) κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Credits:

«Μια ανάσα»
Στίχοι, μουσική, ερμηνεία: Γιώργος Δημητριάδης

Μουσικοί:
Τύμπανα κρουστά: Βαγγέλης Καλαμάρας
Ακουστική κιθάρα: Γιώργος Δημητριάδης
Φωνητικά: Μαρία Καρέτσου
Κιθάρες, πιάνο, ηλεκτρικό μπάσο: Κώστας Μπουντούρης

Ενορχήστρωση, ηχογραφήσεις, μίξη, mastering, επιμέλεια παραγωγής:
Κώστας Μπουντούρης (CBee Studio)

Τον Βαγγέλη Καλαμάρα ηχογράφησε ο Γιώργος Ασπιώτης (Studio Aspiotis)