Μαριάννα Παπαθανασίου

Μαριάννα Παπαθανασίου - «Έλα πιο κοντά»

Η Μαριάννα Παπαθανασίου διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο και
ζητά την υποστήριξη σας

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, έχοντας πίστη στο μουσικό της όνειρο, προσκαλεί μουσικόφιλους και μη, να γίνουν συμπαραγωγοί και να στηρίξουν την προσπάθεια ολοκλήρωσης του πρώτου της προσωπικού δίσκου.

Η Μαριάννα Παπαθανασίου είναι μία ξεχωριστή μουσικός που θέλει να τραγουδά για ό,τι την αφορά και την απασχολεί, έξω από φόρμες και περιορισμούς.

Έχοντας αξιόλογη μουσική και θεατρική  πορεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίστηκε στην Αθήνα, έφτασε στη δημιουργία της μπάντας της Marianna & the Dizzy Breezes, με την κυκλοφορία των πρώτων της singles και τις συνεργασίες με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Δάκη, και με γνωστούς μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής. Σήμερα αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της και να βαδίσει τη δική της διαδρομή προς τον πρώτο της προσωπικό δίσκο.

Στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του δίσκου αυτού, η Μαριάννα και η ομάδα της, ζητούν την στήριξή του κοινού μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Give & Fund για να μπορέσουν να κάνουν σωστές ηχογραφήσεις, εικαστικά, όμορφα video clips και το όνειρο να βρει τη δίοδο να φτάσει στους ακροατές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μας φέρει όλους λίγο πιο κοντά

Μαριάννα Παπαθανασίου – Το όνειρο είναι Δικαίωμα - Crowdfunding
Η Μαριάννα έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει προσωπικά τραγούδια και ιστορίες με θεματική τους τις ανθρώπινες σχέσεις σε διάφορα επίπεδα και την επαφή με την ευαίσθητη, φωτεινή και σκοτεινή πλευρά τους. Όπως αναφέρει η ίδια:

«Γιατί τα συναισθήματα δεν βαθαίνουν σήμερα; Γιατί μόνοι; Γιατί δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε πια, ακόμα και στα απλά;»

Μέσα από αυτόν τον δίσκο κάνει ένα κάλεσμα στην συναισθηματική εγγύτητα, στο μοίρασμα, στην επικοινωνία και στο «μαζί». Σχεδιάζει έναν urban pop, φρέσκο, ελληνόφωνο δίσκο με σπουδαίους συνεργάτες και φίλους από διαφορετικά είδη μουσικής, γιατί την ενδιαφέρει η μίξη των ιδεών και πώς αυτή μπορεί να φέρει κάτι νέο που θα την εκπλήξει και θα την ενθουσιάσει.

Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις εδώ: https://www.bit.ly/ela-pio-konta

Το μυαλό και η καρδιά της περιπλανώνται ακατάπαυστα επιδιώκοντας τη συνεχή εξέλιξη, βουτώντας σε νέες περιπέτειες. Αν υπάρχει κάτι σταθερό στην Μαριάννα, αυτό είναι η αλλαγή· η ελευθερία να εκφράζεται, να εξελίσσεται και να αναγεννιέται διαρκώς μέσα από την τέχνη, τη ζωή και τους ανθρώπους. Η Μαριάννα Παπαθανασίου εκφράζει την βαθιά πίστη της πως κόντρα στην εποχή που γίνεται ολοένα και πιο σκληρή, και αποτρεπτική, πρέπει ο καθένας μας να μάχεται για το δικαίωμα του στο όνειρο. Μας προσκαλεί όλους στον αγώνα πραγματοποίησης του δικού της.

Βρες την Μαριάννα στο Social Media: Facebook | Instagram | Spotify