Les Au Revoir

Les Au Revoir | Γιατί φοβάσαι [From Souvenirs to Souvenirs]
Μουσική: Στέλιος Βλαβιανός | Στίχοι: Robert Costandinos
Ελληνικοί Στίχοι: Πυθαγόρας
Κυκλοφορεί 3 Απριλίου από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση για τη Χίο
την Κυριακή 26/03/23
και ώρες 02:00 - 03:00 & 14:00 - 15:00
στο Ράδιο Μαστίχα 107.7
Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι!!!

Οι Les Au Revoir παρουσιάζουν το νέο τους single, μια ξεχωριστή διασκευή στην διαχρονική σύνθεση του τραγουδιού “Γιατί Φοβάσαι” (From Souvenirs To Souvenirs), που αγαπήσαμε από την μοναδική φωνή της Μαρινέλλας και πρωτογνωρίσαμε στην original Αγγλική του version από τον αξεπέραστο Ντέμη Ρούσσο!
Το δημοφιλές συγκρότημα, με το μουσικό χάρισμα να αναπλάθει πρωτότυπες μελωδίες με ξεχωριστό τρόπο, σε αυτή την νέα του δημιουργία μας παρουσιάζει ένα ηχητικό αποτέλεσμα με σεβασμό στην αρχική σύνθεση, πλούσιο σε ηχοχρώματα, γεμάτο ζωντάνια και ανοιξιάτικη αύρα, που σε παρασέρνει στον ρυθμό του!
Το “Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs To Souvenirs)” συνοδεύεται από ένα άκρως ανοιξιάτικο βίντεο σε μια ιστορία επιλογών που κυριαρχεί ο ρομαντισμός, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Νταή (One Frame).
Οι Les Au Revoir επιστρέφουν με την κοσμοπολίτικη αύρα τους διασκευάζοντας την κλασσική σύνθεση “Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs To Souvenirs)”, κερδίζοντας με την ζωντάνια τους για ακόμα μια φορά την καρδία μας, αλλά και την αγάπη ακροατών και ραδιοφώνων!

Οι Les Au Revoir είναι:
- Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
- Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
- Σπύρος Κακαλής (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir
Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir
Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir