Αλέξανδρος Τσαπράζης

Αλέξανδρος Τσαπράζης | «Ένα ρούχο η ζωή μου»

Ο νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό του album σε ψηφιακή μορφή.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των δύο digital singles «Κόντρα στο Βοριά» και «Η μέσα ξενιτιά», ο Αλέξανδρος Τσαπράζης κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο «Ένα ρούχο η ζωή μου».

Το «Ένα ρούχο η ζωή μου» σηματοδοτεί με κάθε επισημότητα την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, καταθέτοντας τις μεγάλες φωνητικές του δυνατότητες που του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε είδους ερμηνευτική πρόκληση.

Το ψηφιακό album παίρνει το όνομά του από ένα στίχο του Άρη Κλεισούρα στο τραγούδι «Στα σκοτεινά» και για την δημιουργία του έχουν συνεργαστεί εξαιρετικοί δημιουργοί και μουσικοί. 

Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός Άρης Κλεισούρας υπογράφει τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου, ενώ ο ίδιος ο Αλέξανδρος γράφει και μουσική και στίχους στα «Εκατό φιλιά», μουσική στη «Θάλασσα» και στο «Κόντρα στο Βοριά». Στο τραγούδι «Δεύτερη φορά» η μουσική είναι των Αποστόλη Στίκα και Κώστα Πηλιανίδη. 

Ευχάριστη έκπληξη και πολύ τιμητική για τον Αλέξανδρο είναι η συμμετοχή στην όμορφη μπαλάντα «Θάλασσα» της αέρινης και αγαπημένης Σοφίας Βόσσου. Στη «Θάλασσα» τους στίχους υπογράφει ο αναγνωρισμένος στιχουργός και παραγωγός ραδιοφώνου Γιάννης Τζουανόπουλος.

Το «Ένα ρούχο η ζωή μου» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
Κατεβάστε το από το iTunes
Κατεβάστε το από το Google Store
Κατεβάστε το από το Amazon
Ακούστε το από το Spotify
Ακούστε το από το Napster

Ακούστε το εδώ: