Φλώρα Χερουβείμ

Φλώρα Χερουβείμ – Το Ταξίδι
Νέο Digital Single

Η InSideOut Music Web Promotion παρουσιάζει την Φλώρα Χερουβείμ, μία δυναμικά ανερχόμενη δημιουργό – τραγουδίστρια, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση. Έχοντας στις αποσκευές της αρκετές εμπειρίες και πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις από την μέχρι τώρα μουσική της πορεία, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται μέσα από το 1ο της Digital Single με τίτλο «Το Ταξίδι», στο όποιο υπογράφει τους στίχους και σε μουσική, σε μια άκρως χορευτική – καλοκαιρινή ενορχήστρωση και παραγωγή του Τάσου Ζαφειρίου, ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα με το τελικό αποτέλεσμα, διαδίδοντας το μήνυμά της «Η Ζωή Είναι Το Ταξίδι και Όχι ο Προορισμός…!!»

Λίγα λόγια για τη Φλώρα Χερουβείμ
Η Φλώρα Χερουβείμ γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1983. Η νησιώτικη φλέβα κυλάει στις φλέβες τις, καθώς κατάγεται από την Νάξο, την οποία επισκέπτεται τακτικά. Μεγάλωσε σε μια μεγάλη μουσική οικογένεια όπου μαζί με τα 4 της αδέρφια λάμβαναν μαζί μουσικά μαθήματα σε Ωδείο. Από το Δημοτικό έως το Λύκειο ήταν το κορίτσι που θα τραγουδούσε το «σόλο» στην χορωδία. Η κιθάρα και εκείνη ήταν αχώριστες στις κατασκηνώσεις και τις εκδρομές. Έως το Λύκειο έλαβε διακρίσεις σε διαγωνισμούς ατομικού τραγουδιού, αλλά και ως χορωδός σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
 Σπούδασε Καθηγήτρια Μουσικής με ειδικότητα την Κιθάρα και το Τραγούδι στην Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών. Εκεί εντρύφησε στην Λαϊκή & Παραδοσιακή Μουσική, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την μουσική της παιδεία, από την Δύση στην Ανατολή, κάνοντάς την «μουσικό χαμαιλέοντα», καθώς μπορεί να ερμηνεύσει εξίσου καλά, διάφορα στυλ και είδη μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Από τα 18 της έτη τραγουδάει σε επαγγελματικό επίπεδο κάνοντας πολλές συνεργασίες.
 Παράλληλα ασχολήθηκε με τον Λάτιν Χορό, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις, εκδηλώσεις, αγώνες και αργότερα σε επαγγελματικό επίπεδο μέσω της διδασκαλίας του.
 Το τελευταίο κομμάτι που της έλειπε για να νιώσει ολοκληρωμένη καλλιτεχνικά, ήταν το θέατρο. Έτσι τον χειμώνα του 2019 έγινε μέλος στην Θεατρική Ομάδα «Ουδείς ΑναμArtητος» όπου της δόθηκε πρωταγωνιστικός ρόλος στην Μουσικοθεατρική παράσταση «Η Όπερα της Πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ υπό την σκηνοθεσία της Μαρούσας Στρογγύογλου, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
 Πλέον θα την συναντήσουμε σε Μουσικές Σκηνές όπου δίνει την ψυχή της κάθε φορά με τις ερμηνείες της, ενώ παράλληλα διδάσκει σε Ωδεία αυτό που αγαπάει περισσότερο. Το ΤΡΑΓΟΥΔΙ, υπό το πρίσμα και την συνεργασία των τριών τεχνών: Μουσική-Χορό-Θέατρο. Παράλληλα λόγω κοινωνικών ευαισθησιών, ξεκίνησε νέες σπουδές που αφορούν την εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, προκειμένου να μπορεί να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για την Μουσική και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το μότο της ως δασκάλα: Το τραγούδι είναι σώμα.
Το μότο στη ζωή.. Να είσαι εσύ, και να είσαι καλά με αυτό!
Ακούστε το εδώ: