Silot

Silot | «Blue Christmas»

Τα Χριστούγεννα του Silot είναι μπλέ

Νέο τραγούδι για τον Silot που συμμετέχει στην  στην δεύτερη κατά σειρά συλλογή της Amour Records, Grecospectiva αλλά Xmas edition μαζί με άλλους 12 καλλιτέχνες, δίνοντας τη δική του οπτική σε ένα κλασικό και αγαπημένο κομμάτι. Το «Blue Christmas» διασκευάζεται από τον Silot και στολίζει με μπλε χρώμα στα φετινά μας Χριστούγεννα

Ο Silot καταφέρνει να τραγουδήσει αυτή την υπόγεια μελαγχολία των γιορτών, δίνοντας ένα σύγχρονο twist στο classic κομμάτι που πρωτοηχογραφήθηκε το 1948 από τον Doye O’Dell αλλά δόξασε το 1964 ο Elvis Presley, μετά από πολλές country εκτελέσεις του τραγουδιούπου είχαν προηγηθεί από τα τέλη των 40s και μετά. Πέρα από τα φώτα και πολύχρωμα στολίδια, ο Silot θέλει να μιλήσει και για Χριστούγεννα λίγο πιο μονότονα και μελαγχολικά που δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα μαύρα, αλλά μπλε!
 
Λίγα λόγια για τον Silot:
 
Ο Silot μπήκε στην εγχώρια pop σκηνή με μια διάθεση να φέρει μια νέα εποχή!
 
Μας συστήθηκε με το τραγούδι «Ο Κόσμος Μου» το οποίο υπογράφει ο ίδιος σε στίχους και μουσική ενώ την παραγωγή του κομματιού υπογράφει ο Beyond. Ο Κόσμος του Silot είναι σκοτεινός και θέλει να τον φέρει και στην δίκη σου πραγματικότητα. Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του Single συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης Dj , Robin Skouteris ο οποίος πείραξε τον κόσμο του Silot και τον έφερε σε μια πιο dance dark version. Το κομμάτι δεν είναι απλά μια εισαγωγή για το τι θα ακολουθήσει αργότερα αλλά αποτελεί κομμάτι της τριλογίας που θα ολοκληρωθεί με 2 ακόμα singles. Ήδη βρίσκεται στο studio για τα δυο επόμενα singles «Χαρτομάντιλα στη Καρδιά» και «Νέα Εποχή» που συνεργάζεται και πάλι με τον παραγωγό Beyond (που μεταξύ άλλων συνεργάζεται με Saske, Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα κ.α).
 
Ο Silot εκτος από ερμηνετυτης είναι και στιχουργος και με αυτήν του την ιδιότητα συνεργάστηκε με την Livertia μια νέα indie pop καλλιτέχνη που συστήθηκε κι εκείνη πριν ένα χρόνο στο κοινό με την κυκλοφορία 3 singles από την 314 records. Το κομμάτι λέγεται «Mess» και είναι σε αγγλικό στίχο και αποτελεί το 4 single της Livertia.
 
Πριν λίγο καιρό ο Silot πραγματοποίησε και το πρώτο του live concert στο bar Rudu ως support της live εμφάνισης της επίσης πρωτοεμφανιζόμενης LOU.
 
Τα επόμενα σχέδια του Silot είναι η επιλογή των τραγουδιών για τον πρώτο του ολοκληρωμένο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το 2020.

Βlue Cristmas, Silot
Συντελεστές:
Μουσική παραγωγή: Grey Studios Athens
Σκηνοθεσία, φωτογραφίες: Ιωάννης Κολιόπουλος
Art Director: Βάσω Ραγιά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σωκράτης Πάτσος
Make up artist: Vessy
Concept by Silot

Ακούστε το εδώ: