Χρήστος Μάστορας & Δημήτρης Μπάσης

Χρήστος Μάστορας – Δημήτρης Μπάσης
«Ένα Λεπτό» feeling by Rania Kostaki

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης ενώνουν μοναδικά τις φωνές τους στην πιο επιτυχημένη μουσική συνύπαρξη, το «Ένα Λεπτό», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, τώρα και σε remix!

Το ντουέτο του πολυτάλαντου frontman του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος MΕΛISSES και του καταξιωμένου λαϊκού ερμηνευτή, το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, παρουσιάζεται  σε μία νέα εκδοχή, την οποία επιμελήθηκε η Rania Kostaki.

Την ίδια ώρα, το «Ένα Λεπτό», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του και μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση, συνεχίζει ασταμάτητα την επιτυχημένη του πορεία.

Εδώ και 12 εβδομάδες είναι το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, παραμένοντας σταθερά στο no1 του ελληνικού και του μικτού Official IFPI Airplay Chart by MediaInspector. Παράλληλα, το κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, μετρά πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές

Δείτε το audio release: