Tamta

Tamta | «My Zone»
Η Τάμτα τραγουδάει το soundtrack της Βελγικής ταινίας “Losers Revolution”

Η Τάμτα ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα ελληνικά σύνορα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «My Zone», το οποίο ντύνει μουσικά την Βελγική κωμική ταινία «Losers Revolution» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου.
 
Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του διεθνούς single της «Sex With Your Ex» που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό, επιστρέφει με ακόμα ένα αγγλόφωνο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο αγγλόφωνο EP της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από τη Minos EMI, a Universal Company.
 
Το «My Zone» είναι ένα trap τραγούδι με electro επιρροές και φέρει την υπογραφή των Boombamontana, ενώ ήδη ακούγεται στα επίσημα τρέιλερ της ταινίας «Losers Revolution» που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες.
 
Με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 («Replay», «Senorita») αλλά και με τις πρώτες γεύσεις του αγγλόφωνου EP της («Sex With Your Ex», «My Zone»), είναι σίγουρο πως η Τάμτα θα μονοπωλήσει και το 2020 το ενδιαφέρον της εγχώριας αλλά και διεθνούς pop σκηνής.
 
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://Tamta.lnk.to/MyZone
 
Δείτε το official trailer του «Losers Revolution»:
https://www.youtube.com/watch?v=CHy8uLKP15Q