Angelos TP

Angelos TP – «Angelo’s Bookstore»

Το «Angelo’s Bookstore», είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος, με τον οποίο μας συστήνεται ο νέος τραγουδοποιός Angelos TP (κατά κόσμον, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης). Με βαθιές μουσικές οικογενειακές ρίζες, ο νέος ταλαντούχος δημιουργός, φανερώνει με αυτό το ολοκληρωμένο album, την μουσική του ταυτότητα, τον ανήσυχο καλλιτεχνικό του κόσμο και τα όσα ωραία αναμένεται να συνοδεύσουν την πορεία του.

Πρόκειται για μια ενότητα 12 κομματιών, από τα οποία το ένα είναι οργανική συνθεση, τα δέκα αγγλόφωνα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Αngelos ΤΡ και ένα ελληνόφωνο, το «Σπασμένο Ρόδι», με τη συμμετοχή στην ερμηνεία του σπουδαίου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε στίχους του αγαπημένου Κώστα Φασουλά.

Στο τραγούδι, «Dimensions», συμμετέχει φωνητικά η Αγγελική Τουμπανάκη και στο «Vision of hope» η Υακίνθη Λάγιου. Το τραγούδι «Speed of love» είναι ντουέτο με την Αγγελική Τουμπανάκη.

Σε όλον τον δίσκο του Αngelos ΤΡ, είναι εμφανείς οι μουσικές του καταβολές, οι επιρροές και τα ακούσματά του αλλά και το ιδιαίτερο προσωπικό, μουσικό του στίγμα, που ήδη τον χαρακτηρίζει.

Το «Angelo’s Bookstore», είναι ο δίσκος που έχει όλες τις προδιαγραφές για να απευθυνθεί,  σε κάτι ξεχωριστό που έχουμε μέσα μας.

INFO
Στίχοι, μουσική & τραγούδι: Angelos TP
«Σπασμένο Ρόδι» στίχοι: Κώστας Φασουλάς, τραγούδι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Παπαγγελίδης
Ηχογραφήσεις: Studio Mythos (Ύδρας 14 & Κυψέλη)
Ηχοληψία: Θανάσης Γκίκας
Το «Step Back» ηχογραφήθηκε στο Studio Submarine με ηχολήπτη τον Γιώργο Θεοδωράκη
Φωτογραφία εξωφύλλου: Giovanni Santi 2016© 
Φωτογραφίες ενθέτου: «ψάρι» 
Γραφιστικά: ergongraphics.gr

Διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλαφόρμες: https://orcd.co/angelosbookstore
YouTube link: shorturl.at/dmDE4
 
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Musicmirror «Καθρέφτης ήχων αληθινών»