Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Θα ‘μαι εδώ»
no1 στο airplay και με ρεκόρ μεταδόσεων!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μια επιτυχία με το «Θα ‘Μαι Εδώ», το οποίο βρίσκεται στο no1 του ραδιοφωνικού airplay, ενώ παράλληλα έκανε ρεκόρ στις ημερήσιες μεταδόσεις
 
Η εξομολογητική μπαλάντα με το αισιόδοξο μήνυμα κατέκτησε την κορυφή του ελληνικού official IFPI airplay chart by MediaInspector την εβδομάδα 24/01 – 31/01.
Επίσης, ξεπέρασε τις 1000 ημερήσιες ραδιοφωνικές  μεταδόσεις, κάτι που πρώτη φορά καταφέρνει ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια. 
 
Παράλληλα, το «Θα ‘Μαι Εδώ», που ανέβηκε σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στο no1 των YouTube trends, θέση στην οποία παρέμεινε επί σειρά ημερών, συνεχίζει και την ψηφιακή του επιτυχία, μετρώντας πάνω από 3,8 εκατομμύρια προβολές σε περίπου ένα μήνα. 
  
Τη μουσική του «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ τη μικρού μήκους ταινία που το συνοδεύει σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Βρείτε το «Θα ‘Μαι Εδώ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:
https://smarturl.it/thamaiedo

Αρέσει σε %d bloggers: