Josephine

Josephine | «100%»
Το πρώτο της album είναι γεγονός!
Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια σε 11 μοναδικά tracks

H Josephine παρουσιάζει το πρώτο album της καριέρας της και είναι… «100%» σίγουρο πως τα τραγούδια του είναι μεγάλες επιτυχίες και θα αγαπηθούν πολύ!
 
Το «100%», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 11 κομμάτια. Στο tracklist υπάρχουν όλα τα super hits που έχει κυκλοφορήσει η «εκρηκτική» τραγουδίστρια, τα «Παλιόπαιδο», «Εγώ», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Μάγια» και η επιτυχημένη συνεργασία με τον Mad Clip στο «Fimi», τα οποία μετρούν εκατομμύρια YouTube views, έγιναν viral και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και το «Πορτοφόλι», το τραγούδι που κυκλοφόρησε η Josephine ως έκπληξη στους fans της την ημέρα των γενεθλίων της.  
 
Στα καινούργια τραγούδια περιλαμβάνονται το ομότιτλο του δίσκου κομμάτι, το uptempo «100%», το ντουέτο – έκπληξη «Άλλο Ένα Ψέμα»  με τον Αναστάσιο Ράμμο και η τρυφερή μπαλάντα «Σώμα Κενό».
 
Το album, 11 μοναδικές μουσικές στιγμές όπου η Josephine μας χαρίζει το «100%» της, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο και ως φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων, σε package με πλούσιο booklet.

Βρείτε το «100%» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/Josephine_100

Δείτε την album playlist: