Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή | «Χριστούγεννα με την Καίτη»
Το επιτυχημένο γιορτινό album επανακυκλοφορεί με μία έκπληξη!

Η Καίτη Γαρμπή μας καλεί να κάνουμε και φέτος «Χριστούγεννα Με Την Καίτη», με την επανακυκλοφορία του επιτυχημένου γιορτινού της album που περιλαμβάνει κι ένα καινούργιο τραγούδι – έκπληξη! 

Το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 και σημείωσε ρεκόρ, καθώς αποτελεί το μοναδικό ελληνικό χριστουγεννιάτικο album που έγινε χρυσό

Το tracklist περιλαμβάνει 11 διασκευές μεγάλων ξένων χριστουγεννιάτικων επιτυχιών, με τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας του Σπύρου Λάμπρου και του τενόρου Κωνσταντίνου Παλιατσάρα. Όλα τα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Τούλι Για Τον Χριστούλη», «Ο Άι Βασίλης Πάλι Θα ‘Ρθει» και «Ρούντολφ Το Ελαφάκι», αγαπήθηκαν πολύ και συνοδεύουν κάθε χρόνο τις γιορτινές ημέρες, ενώ το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και τα επόμενα χρόνια.

Η νέα έκδοση του «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» περιλαμβάνει κι ένα καινούργιο τραγούδι: το «Χρόνια Πολλά», διασκευή του «Carol Of The Bells», ενός από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια παγκοσμίως, σε ελληνικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik στο panikmusic.gr

Δείτε το lyric video «Χρόνια Πολλά»: