Ιουλία Καραπατάκη

Ιουλία Καραπατάκη | «Πρέπει να αλλάξεις»
(Νέο Τραγούδι & Music Video)
Από τον κύκλο τραγουδιών των Χρήστου Νικολόπουλου και Νίκου Αναγνωστάκη
«Τα Απρόοπτα» (Κύκλος A')

Η Ιουλία Καραπατάκη ερμηνεύει και παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι της με τίτλο «Πρέπει να αλλάξεις», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές: Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία ΣτρατηγούΜανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι «Πρέπει να αλλάξεις» αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ακατάβλητου δημιουργικού χαρίσματος του Χρήστου Νικολόπουλου που διαρκώς ανανεώνεται παραμένοντας επίκαιρος και εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά κεφάλαια στην επική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Οι στίχοι του Νίκου Αναγνωστάκη ρέουν αβίαστα, ακολουθώντας το διακριτό προσωπικό του ύφος και δίνουν μία σύγχρονη διάσταση τόσο στη θεματική, όσο και στη δομή των τραγουδιών που αντλούν τη δύναμή τους από τη ισχυρή παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού.

Η Ιουλία Καραπατάκη μας χαρίζει μία δυνατή ερμηνεία που σφύζει από νεανική ενέργεια και ρυθμό, αναδεικνύοντας τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες.

Το τραγούδι «Πρέπει να αλλάξεις» έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου σε ένα music video που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group: https://www.youtube.com/watch?v=2ugizRvaUYw

Τα «Απρόοπτα» κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου & CD από το Ogdoo Music Group και βρίσκονται στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων.

To βιβλίο που συνοδεύει «Τα Απρόοπτα», περιέχει πλούσιο υλικό με σπάνιες φωτογραφίες, κείμενα, στίχους και λεπτομέρειες της ηχογράφησης.

Προσεχώς «Τα Απρόοπτα», Κύκλος Α’ θα κυκλοφορήσουν και σε περιορισμένα αντίτυπα αριθμημένων LP σε «βαρύ» βινύλιο 180gr.

Το Album είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αποκτήστε το Βιβλίο & Cd από το ogdooshop.gr.