Σπύρος Καίσαρης

Σπύρος Καίσαρης | «Χίλια δάκρυα»
Μουσική & Στίχοι: Σπύρος Καίσαρης

O 22χρονος τραγουδιστής συστήνεται μέσα από μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα.
Δείτε το πρώτο video clip του Σπύρου Καίσαρη, «Χίλια δάκρυα».

Ο Σπύρος Καίσαρης γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου το 1999 στην Κέρκυρα, με έμφυτο ταλέντο στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 7 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του νησιού. Ένας παιδικός έρωτας στα χρόνια του δημοτικού έγινε η αφορμή για να αρχίσει να διοχετεύει τα συναισθήματά του σε στίχους, που σημείωνε στα κενά των σχολικών βιβλίων, και μια παρέα παιδικών φίλων για να μάθει κιθάρα και να τραγουδά σε κάθε ευκαιρία.

Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Σπύρος ανάπτυξε την αγάπη του και το ταλέντο του στη μουσική, φτιάχνοντας την δική του ταυτότητα, που δεν μπαίνει εύκολα σε μουσικά καλούπια. Εξάλλου οι επιρροές του ποικίλουν, αφού ξεκινούν από τον Αντώνη Βαρδή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φτάνουν μέχρι τον Robbie Williams και τον Shawn Mendes.

Τα τραγούδια του είναι σαν τον ίδιο: γοητευτικά, ειλικρινή, αυθεντικά, φρέσκα, χωρίς φραγμούς και στερεότυπα. Ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από έναν νέο του σήμερα, γεμάτο ζωντάνια και έντονα συναισθήματα! Αυτά ήταν που ενθουσίασαν τον γνωστό παραγωγό Γιώργο Κυβέλλο, ο οποίος δε δίστασε στιγμή να υπογράψει τον Καίσαρη στην Akti Music.

To «Χίλια Δάκρυα» (στίχοι - μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) κυκλοφορεί από την Akti Music.

Απολαύστε το «Χίλια Δάκρυα» μέσα από το video clip που σκηνοθέτησε ο Ηλίας Αποστολίδης:
Φωτογραφία εξωφύλλου: Χάρης Παπαδημητρακόπουλος
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Δημήτρης Ρεκουνιώτης
 
Σχετικά με την Akti Music
Το 1988, ο Γιώργος Κυβέλλος μετά από μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες PHONOGRAM, CBS, EMI, εμπνέεται και ιδρύει σε συνεργασία με τη CBS το δισκογραφικό label ΑΚΤΗ.

Η ΑΚΤΗ ιδρύεται, με σκοπό να παρουσιάσει ρεπερτόριο αληθινής καλλιτεχνικής αξίας και το καταφέρνει υπογράφοντας και κυκλοφορώντας δίσκους, αρχικά, με τους Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Έλλη Πασπαλά, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Λέκκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λεωνίδα Βελή, Μελίνα
Τανάγρη, Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Στάμο Σέμση, Πασχάλη Τερζή.

Το 2021, η ΑΚΤΗ επανασυστήνεται ως δισκογραφική εταιρεία με το όνομα ΑΚΤΙ MUSIC.
Κρατώντας τις ίδιες αξίες και θέτοντας ως βασική της προτεραιότητα τους καλλιτέχνες και το ρεπερτόριό τους, στοχεύει στο να αναδείξει και να εδραιώσει τους νέους μουσικούς ήρωες.

Follow Akti Music:
www.aktimusic.com
https://www.facebook.com/AktiMusic
https://www.instagram.com/aktimusic
https://twitter.com/AktiMusic


Follow Σπύρος Καίσαρης:
https://www.facebook.com/kaisaris.spiros
https://www.instagram.com/spyros_kaisaris
https://www.tiktok.com/@itsmekaisaris
Αρέσει σε %d bloggers: