Γιώργος Καραδήμος & Γιάννης Κότσιρας

Γιώργος Καραδήμος & Γιάννης Κότσιρας | «Είναι αγκαλιές»
Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου | Μουσική: Γιώργος Καραδήμος
Νέο Τραγούδι & Lyric Video

«Ειν’ αγκαλιές που όταν πας
πίσω ποτέ 
δε γυρνάς…»

Ο Γιώργος Καραδήμος και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα τρυφερό ντουέτο με τίτλο «Είναι Αγκαλιές», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και αποτελεί προάγγελο του νέου του album.

Οι δύο ερμηνευτές, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του σπουδαία διαδρομή, μας «μαγεύουν» με ένα τραγούδι για την αγκαλιά, τη χειραψία της καρδιάς που, παρά την απλότητά της, μπορεί και αγγίζει το πιο βαθύ μας «είναι».

Το «Είναι Αγκαλιές», ένας ύμνος σε όλες εκείνες τις αγκαλιές που δεν ξεχνάμε ποτέ, ειδικά μετά και τα μέτρα αποστασιοποίησης των τελευταίων δύο ετών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία, υπογράφουν ο Γιώργος Καραδήμος στη μουσική και ο Οδυσσέας Ιωάννου στους στίχους. 

Ο Γιώργος Καραδήμος αναφέρει: 
«νιώθω την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα που πολύ πρόθυμα μου έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μου αυτό το τραγούδι.  Γιάννη μου, ο τρόπος που ανταποκρίθηκες στην πρόταση μου να μοιραστούμε το “Είναι Αγκαλιές” με συγκίνησε πραγματικά, όπως και ο τρόπος που το ερμήνευσες. Οδυσσέα, σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή και τους υπέροχους “από καρδιάς” στίχους, καθώς είναι και η πρώτη φορά που συναντιόμαστε. Εύχομαι να είναι το έναυσμα για περισσότερα όμορφα τραγούδια.Θανάση Βασιλόπουλε, χωρίς εσένα το τραγούδι δε θα ήταν το ίδιο. Σε ευχαριστώ για την καθαρή ψυχή και τη φιλία σου.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Γιώργο Αρσενάκο για την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη αγκαλιά. Μυρτώ, Παναγιώτη, σας στέλνω άπειρη αγάπη όπως και σε όλη την αχτύπητη ομάδα της Panik!
».
  Βρείτε το «Είναι Αγκαλιές» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3KmBBQg
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3jyip6t
Deezer: https://bit.ly/37lTAaR

Δείτε το lyric video:

Αρέσει σε %d bloggers: