Κώστας Κεσούδης

Κώστας Κεσούδης | «Για σένα όλα»
Μουσική: Γιώργος Μαρκόπουλος
Στίχοι: Νικολέτα Περάκη, Γιώργος Μαρκόπουλος
Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records

Αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση για τη Χίο
την Κυριακή 22 | 05 | 22
και ώρες 02:00 - 03:00 & 14:00 - 15:00
στο Ράδιο Μαστίχα 107.7
Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι!!!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΣΟΥΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ... ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ! 

Ο Κώστας Κεσούδης, γνωστός και γεμάτος εμπειρία  από τη νυχτερινή διασκέδαση, επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του ανατρεπτικό Single που έχει τίτλο "Για σένα όλα".

Την κυκλοφορία του "Για σένα όλα" ανέλαβε η δισκογραφική εταιρεία Digital Ray Records. 

Ο γνωστός ερμηνευτής, έχοντας αποδείξει  - μέσω της πολύχρονης καριέρας του -  την ικανότητα του να ερμηνεύσει κάθε είδος τραγουδιού, έρχεται σήμερα να χαρίσει στο κοινό μια άκρως καλοκαιρινή 
up-tempo ρούμπα με χάλκινα ηχοχρώματα. Πρόκειται για μια δημιουργία του δυναμικού καλλιτεχνικού διδύμου #perakimarkopoulos.
Πιο συγκεκριμένα, η μουσική ανήκει στο Γιώργο Μαρκόπουλο & οι στίχοι είναι από κοινού της στιχουργού Νικολέτας Περάκη & του Γιώργου Μαρκόπουλου. 

Η ενορχήστρωση ανήκει στον  Cajon , ενώ τα φωνητικά ανήκουν στον γνωστό, πολυδιάστατο και Μέτρ του είδους,  Άκη Δείξιμο.
Το Mixing & το Mastering έγινε από τον Ηλία Λάκκα. 

Το Video Clip  γυρίστηκε στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες & την καλλιτεχνική επιμέλεια του φλογέρα δημιουργικού Νίκου Ιωαννίδη, ενώ το ξεχωριστό μοντέλο που πλαισιώνει τον Κώστα είναι η Αγάπη Καβούκη. 

Η επίσημη κυκλοφορία του Single "Για σένα όλα" και του Video Clip ορίστηκε για τις 30 Μαΐου 2022 από το επίσημο κανάλι της Δισκογραφικής εταιρείας Digital Ray Records .
 
Καλή σας Ακρόαση!