Έλενα Τσαγκρινού

Έλενα Τσαγκρινού | «Μύκονος & Σαντορίνη»
Νέο Τραγούδι

Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει το νέο της single κι αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός είναι… «Μύκονος Και Σαντορίνη»!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει τα επιτυχημένα singles της και μας ξεσηκώνει με ένα uptempo κομμάτι – ύμνο στην πιο αγαπημένη κι ερωτική εποχή του χρόνου, σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Χριστίνας Διαμαντή.

Το music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, μας ταξιδεύει στις ομορφιές του Αιγαίου και το αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι, με την Έλενα Τσαγκρινού να δίνει το μουσικό σύνθημα και να μας ξεναγεί στη Σαντορίνη, έχοντας στην παρέα της την αδερφή της, Βίλλυ και φιλικά τους πρόσωπα.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Μύκονος Και Σαντορίνη» αγαπήθηκε από το κοινό, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, έγινε club anthem και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

To «Μύκονος Και Σαντορίνη», που κυκλοφορεί από την Panik Records, υπογράφουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής στη μουσική και η Χριστίνα Διαμαντή στους στίχους.

Βρείτε το «Μύκονος Και Σαντορίνη» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3MLvZjI
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3LDylji
Deezer: https://bit.ly/3lIiy8q