Παύλος Σιδηρόπουλος

Η κασέτα του Μελωδία 99.2 για τον Παύλο Σιδηρόπουλο κυκλοφορεί σε LP
Μία συλλεκτική έκδοση σε 500 αριθμημένα αντίτυπα 180 gr

To Ogdoo Music Group σε συνεργασία με τον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό Μελωδία 99.2 παρουσιάζουν σε LP το αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο με τίτλο «H ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 για τον Παύλο Σιδηρόπουλο».

«H ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 για τον Παύλο Σιδηρόπουλο» σε διεύθυνση παραγωγής του συνθέτη και τραγουδοποιού Δημήτρη Καρρά πραγματοποιήθηκε με την αρωγή της Μελίνας Σιδηροπούλου αδελφής του Παύλου και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο live stage του Μελωδία 99.2.

Το LP περιέχει γνωστά εμβληματικά τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου καθώς και νέα τραγούδια σε ανέκδοτους στίχους του και μουσική του Δημήτρη Καρρά. Τα νέα αυτά τραγούδια παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από το Ogdoo Music Group στο cd με τίτλο «Εξακρίβωση».

Κορυφαίοι ερμηνευτές προσεγγίζουν με παλμό εκφραστικότητα και συγκίνηση τα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου:

Δήμητρα Γαλάνη, Μίλτος Πασχαλίδης, Βιολέτα Ίκαρη, Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Καρράς.

Το LP «H ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 για τον Παύλο Σιδηρόπουλο» που κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα και «βαρύ» βινύλιο 180gr βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε music videos στο κανάλι youtube του Μελωδία 99.2. Προχωρήστε σε online παραγγελία του δίσκου εδώ.