Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης - Οδός Τσιμισκή
Νέο Άλμπουμ

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του επιστρέφει με ολοκαίνουριο άλμπουμ, το 3ο κατά σειρά και είναι γεμάτο επιτυχίες!!!

Δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα πάθος, δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα ψυχή, δεκαεφτά τραγούδια που γράφτηκαν με μεράκι και είναι αφιερωμένα σε όλους εσάς που αγκαλιάζετε κάθε του δισκογραφικό βήμα δυνατά!

Καθόλου τυχαίος και ο τίτλος του album, η πιο ιστορική οδός της Θεσσαλονίκης… «Οδός Τσιμισκή»… εκεί που όλα παίρνουν ζωή, στην αγαπημένη του πόλη!

Λίγα λόγια από τον Πέτρο Ιακωβίδη:

«Κάθε φορά το ίδιο δημιουργικό συναίσθημα όταν φτάνει αυτή η στιγμή που παραδίδω σε εσάς οτι ετοίμασα με αγάπη και προσμονή! Θέλω να ευχαριστήσω τον παραγωγό μου Σπύρο Ποταμόπουλο, τη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την φίλη μου Josephine αλλά και την Stefania που μου χάρισαν την υπέροχη φωνή τους σε δύο ντουέτα! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μου και με βοηθάτε να κάνω πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκα! Η «Οδός Τσιμισκή» είναι δική σας, πάμε να την περπατήσουμε μαζί!»

Να σημειωθεί πως παράλληλα με την κυκλοφορία του album «Οδός Τσιμισκή» μπορείτε να απολαύσετε και το ομότιτλο hit single στο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube, με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video δια χειρός Bodega Visuals που μας ταξιδεύει στα γραφικά στενά της όμορφης συμπρωτεύουσας!

Το album «Οδός Τσιμισκή» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα δίσκων από τη Minos EMI, Universal Music Company.

Δείτε το εντυπωσιακό music video του «Οδός Τσιμισκή» εδώ:

Βρείτε το album σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

https://PetrosIakovidis.lnk.to/OdosTsimiski

Πέτρος Ιακωβίδης
 | «Οδός Τσιμισκή»

Tracklist
1. Οδός Τσιμισκή
2. Έλα
3. Μόνο εσένα
4. Χέρια πάνω
5. Δεν είσαι εδώ
6. Να τελειώσουμε
7. Νεράιδά μου
8. Γεια σου με την Josephine
9. Άστο
10. Τατουάζ
11. Σ' αγαπάω σου φώναξα
12. Μη θυμώνεις
13. Μου 'λειψες πολύ
14. Φοβάμαι
15. Κοιμήσου απόψε εδώ
16. Σ' αγαπάω σου φώναξα feat. Stefania
17. Φοβάμαι  Live Version