Νίκος Τερζής

Νίκος Τερζής | «Σασμός The Instrumental Album»
Τα ορχηστρικά του επιτυχημένου soundtrack κυκλοφορούν!

Ο Νίκος Τερζής και η Panik Oxygen, ανταποδίδοντας την αγάπη και την ανταπόκριση του κοινού στο soundtrack «Σασμός», παρουσιάζουν το «Σασμός The Instrumental Album», που περιλαμβάνει τα ορχηστρικά όλων των τραγουδιών από το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών!

Στο «Σασμός The Instrumental Album» υπάρχουν 15 μουσικά θέματα που έγραψε ο Νίκος Τερζής για την υπερεπιτυχημένη σειρά του Alpha, τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες, αγάπησε το κοινό, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές και σχόλια και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια YouTube views.

Μέσα από τα instrumentals, στα οποία παίζουν εξαιρετικοί μουσικοί, «ξεδιπλώνεται» ένα ευρύ μουσικό φάσμα, που περιλαμβάνει σύγχρονους ήχους και κομμάτια από την πλούσια ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Παίζουν οι σολίστς: Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Αντώνης Μαρτσάκης, Όθωνας Μπικάκης, Ηλίας Παλιουδάκης, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Νίκος Σταυρόπουλος και Νίκος Χατζόπουλος.

Το «Σασμός The Instrumental Album» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στο YouTube. Παράλληλα, κυκλοφορεί και το soundtrack «Σασμός», με όλα τα τραγούδια της σειράς, το οποίο διατίθεται στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα δισκοπωλεία και στο e-store της Panik.

Βρείτε το «Σασμός The Instrumental Album» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/instrumental-sasmos

Δείτε την official album playlist: