Άννα Βίσση feat. Daphne Lawrence

Άννα Βισση | «Αίμα» feat. Daphne Lawrence 
Robert Flott Remix Pack
Η νέα της επιτυχία σε super remixes από τον Αμερικανό DJ και παραγωγό!

Το «Αίμα», η νέα μεγάλη επιτυχία της Άννας Βίσση, παρουσιάζεται σε remixes που επιμελήθηκε ο Αμερικανός DJ και παραγωγός Robert Flott.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αίμα» αγαπήθηκε από το κοινό και εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, καθώς και στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views σε περίπου έναν μήνα. Παράλληλα, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Αίμα», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική και τους στίχους, έρχεται να μας παρασύρει για ακόμα μία φορά, μέσα από τα remixes του Robert Flott, τα «Αίμα Summer Μix» και «Αίμα Club Remix».

Ο Robert Flott, που έχει ως βάση του τη Νέα Υόρκη, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ανερχόμενους παραγωγούς στη διεθνή house μουσική σκηνή. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει μπροστά σε κοινά από όλο τον κόσμο, με sets σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Μοντερέι και Νέα Υόρκη, ενώ έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή στην Αγγλία, το «America Takeover», όπου παρουσιάζει τα πιο hot house remixes.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Άννα Βίσση συνεχίζει τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, πλαισιωμένη από την καταπληκτική της μπάντα.

Βρείτε τα remixes στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

«Αίμα Club Μix»
Spotify: https://spoti.fi/3S26kpR
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BdUdQF
Deezer: https://bit.ly/3PTT7xo

«Αίμα Summer Μix»
Spotify: https://spoti.fi/3z4Rmqz
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BbZJ6r
Deezer: https://bit.ly/3OAcScm