Ελένη Φουρέιρα feat. Hawk

Ελένη Φουρέιρα feat. Hawk - «Aya»
Music Video
Το επιτυχημένο ντουέτο τώρα και σε εικόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Hawk παρουσιάζουν με εικόνα το επιτυχημένο ντουέτο «Aya» και μας χαρίζουν την πιο συναρπαστική ερωτική ιστορία.

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ενώνει τις δυνάμεις και τα vibes της με τον Hawk, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και επιτυχημένους artists της rap/ trap σκηνής, σ’ ένα δυναμικό και εθιστικό τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως.

Το «Aya», που έχει γίνει χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video, γεμάτο με την ενέργεια και την γοητεία των δύο καλλιτεχνών, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Το «Aya», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Ελένης Φουρέιρα, στίχους Ελένης Φουρέιρα και Hawk και παραγωγή Baghdad και Μάριου Ψιμόπουλου, είναι ένα από τα 12 super επιτυχημένα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο album της Ελένης Φουρέιρα, «Poli-Ploki». Το «Poli-Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, με κάθε του τραγούδι να μετρά εκατομμύρια streams.

Δείτε το music video: