Κώστας Τηλαβερίδης

Kώστας Τηλαβερίδης: «Ενδοχώρα»
(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ)
Κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Κώστας Τηλαβερίδης παρουσιάζει ψηφιακά μέσα από το Ogdoo Music Group τον δίσκο του «Ενδοχώρα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017.

Στην «Ενδοχώρα» ο Κώστας Τηλαβερίδης γράφει μουσική, στίχους και τραγουδά τα τέσσερα από τα δεκατρία κομμάτια του δίσκου. Τα υπόλοιπα τραγούδια ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί:

Γιώργος Δημητριάδης, Αργύρης Μπακιρτζής, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Βασίλης Λέκκας, Χάρης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη), Gautier, Στάθης Δρογώσης και Μανώλης Φάμελλος.

Ο Κώστας Τηλαβερίδης επηρεασμένος από τα αγαπημένα του ακούσματα συνδυάζει αρμονικά την αμερικάνικη κάντρυ, την δημοτική μας παράδοση και τους λαϊκούς δρόμους. Οι ηλεκτρικές κιθάρες το μαντολίνο, το μπουζούκι και τα χάλκινα της περιοχής του, δημιουργούν έναν ευφάνταστο μουσικό κόσμο που ολοκληρώνει ο εμπνευσμένος λόγος του δημιουργού.

Τις ενορχηστρώσεις έχουν κάνει οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Γιώργος Χαρατζόγλου – Ματί Παλαιολόγος – Βασίλης Χατζηνικολάου – Νίκος Χρηστίδης – Νίκος Μπούμπας – Μανώλης Ανδρουλιδάκης.

Τα τραγούδια του δίσκου «Ενδοχώρα» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.