Γλυκερία & Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου

Γλυκερία - Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου: «Ο Γκρεμός»
Ο προπομπός της κυκλοφορίας της ζωντανής ηχογράφησης από το
Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η κορυφαία ορχήστρα Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας Βόλου, που δημιούργησε ο καταξιωμένος συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης συμπράττει με την μοναδική Γλυκερία σε μία ζωντανή παρουσίαση τραγουδιών που έχουν εγγραφεί στη συλλογική μας μνήμη.

Το album με τίτλο «Του έρωτα και της ξενιτιάς» αποτυπώνει αυτή την εξαιρετική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το 2008.

Στη συναυλία αυτή μετέχουν ερμηνευτές και μουσικοί από την Τουρκία και τη Συρία δείχνοντας έτσι την αμέριστη συνεργασία των λαών μέσα από τον δρόμο της μουσικής και των τραγουδιών.

Το τραγούδι των Μάνου Χατζιδάκι και του Λουκά Στρογγυλού «Ο γκρεμός» αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας της ηχογράφησης σε διπλό αριθμημένο LP, βινυλίου 180 gr.

Η υψηλού επιπέδου ερμηνεία της Γλυκερίας και ο χαρακτηριστικός, αναγνωρίσιμος ήχος της Εστουδιαντίνας με τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, μας χαρίζουν μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού.

O δίσκος «Του έρωτα και της ξενιτιάς» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου από το Ogdoo Music group.

To τραγούδι «Ο γκρεμός» κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

To διπλό αριθμημένο LP «Του Έρωτα Και Της Ξενιτιάς» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και μπορείτε να το παραγγείλετε πρώτοι εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers: