Βένια Καραγιαννίδου

Βένια Καραγιαννίδου - «Από στόμα σε στόμα»
Μουσική: Παναγιώτης Μπρακούλιας

Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Βένια Καραγιαννίδου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις της, παρουσιάζει το νέο της single και η επιτυχία ταξιδεύει… «Από Στόμα Σε Στόμα»!

Το «Από Στόμα Σε Στόμα» είναι ένα «φρέσκο» και ρυθμικό λαϊκό τραγούδι, που η Βένια Καραγγιαννίδου «απογειώνει» με την ξεχωριστή ερμηνεία και το ταπεραμέντο της. Τη μουσική έγραψε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το «Από Στόμα Σε Στόμα», που έχει γίνει viral στο TikTok, συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Βένια Καραγαννίδου συνεχίζει να «μαγεύει» με τις εμφανίσεις της στο «Posidonio» δίπλα στον Πάνο Κιάμο, αλλά και ερμηνεύοντας θρυλικά τραγούδια στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αυτή Η Νύχτα Μένει». Επίσης, συμμετείχε στην πρόσφατη μουσική παράσταση «Τα Λαϊκά Της Μαρινέλλας», στο «Christmas Theater», δίπλα στην μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Βρείτε το «Από Στόμα Σε Στόμα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3v31Xkm
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BJWRwW
Deezer: https://bit.ly/3V9rwuC

Δείτε το music video: