Νίκος Ζιώγαλας & Τζώρτζια Κεφαλά

Νίκος Ζιώγαλας & Τζώρτζια: «Θα σου φανερωθώ»
Μία νέα εκδοχή του γνωστού τραγουδιού του Νίκου Ζιώγαλα

Ο Νίκος Ζιώγαλας παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα επανεκτέλεση του γνωστού του τραγουδιού «Θα σου φανερωθώ» σε ερμηνεία της Τζώρτζια Κεφαλά.

Το τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» αποτελεί προπομπό του ολoκληρωμένου album του τραγουδοποιού με τίτλο «Άλλες φωνές», που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD από το Ogdoo Music Group.

Στον δίσκο «Άλλες φωνές» που περιέχει παλαιότερα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα τα οποία δεν έχουν «φωτιστεί» όπως τους άξιζε, συμμετέχουν οι αξιόλογοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί:

On the Road, Λάκης Παπαδόπουλος, Τζώρτζια Κεφαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σαββέρια Μαργιολά και Κατερίνα Ντίνου.

Ο Νίκος Ζιώγαλας είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών γράφοντας και ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες, που έχουν συνδεθεί με τη χαρακτηριστική αναγνωρίσιμη φωνή του και την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.

Τώρα αποφασίζει να εμπιστευθεί τα τραγούδια του album «Άλλες φωνές» σε αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους του, που τους δίνουν εκ νέου πνοή και τα παρουσιάζουν στην κυριολεξία ως νέα, μια και αρκετά από αυτά δεν είχαν, όταν κυκλοφόρησαν, πορεία ανάλογη με την αξία τους.

Στο τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» που έχει ενορχηστρώσει ο Οδυσσέας Τσάκαλος, η Τζώρτζια μας χαρίζει μία ακόμα μοναδική ερμηνεία με την εκφραστικότητα και τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζουν και την έχουν καθιερώσει. Ο Οδυσσέας Τσάκαλος έχει αναλάβει και τη διεύθυνση της παραγωγής του album «Άλλες φωνές».

Το τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Credits:
Ενορχήστρωση: Οδυσσέας Τσάκαλος

Οδυσσέας Τσάκαλος: Τύμπανα
Βαγγέλης Χάνος: Μπάσο
Κώστας Μιχαλός: Ακουστικές και Ηλεκτρικές Κιθάρες
Άκης Κατσουπάκης: Πλήκτρα

Video Clip
Ήρα Δράκου: Σκηνοθεσία
Δήμητρα Ζήκου: Βοηθός Σκηνοθέτη

Φιλική Συμμετοχή
Βασίλης Αθανασάκης: Αθηναϊκές Μαριονέτες

Ευχαριστούμε τη Σφίγγα για την παραχώρηση του χώρου