Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός - «Ματώνουν οι σκέψεις»
 Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Μαίρη Περγάμαλη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας χάρισε ακόμα ένα υπέροχο τραγούδι από το πρόσφατο γεμάτο επιτυχίες album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, το «Ματώνουν Οι Σκέψεις», το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στην προτίμηση του κοινού.

Το «Ματώνουν Οι Σκέψεις» είναι μία τρυφερή μπαλάντα με παραδοσιακά στοιχεία, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Μαίρης Περγάμαλη, στο οποίο συμμετέχει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός το παρουσίασε και σε μία special εκδοχή με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Klavdia, στα φετινά Mad Video Music Awards.

Παράλληλα, το «Ματώνουν Οι Σκέψεις» έχει εκατομμύρια YouTube Views, τόσο στο Official Lyric Video με την ξεχωριστή ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Ματθαίου Τσαχουρίδη,  όσο και στο video από την εμφάνιση στα Mad Video Music Awards.

Το «Ματώνουν Οι Σκέψεις» έχει επίσης ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό Airplay κατακτώντας υψηλέςθέσεις στο Official IFPI Chart by Media Inspector ενώ, αξίζει να σημείωσουμε ότι σαρώνει και στα digital stores όπου επίσης έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια streams.

Αυτή την περίοδο, Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της γενιάς του, συνεχίζει τις Sold out εμαφανίσεις του, στην σκηνή του «Teatro Athens» κάθε Παρασκευή & Σάββατο καλωσορίζοντας, τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά.

Βρείτε το album «22» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3wedwW7
iTunes/Apple Music: https://apple.co/38Aqnto
Deezer: https://bit.ly/3y1awPe