Παυλίνα Βουλγαράκη

Παυλίνα Βουλγαράκη | Μωβ καληνύχτες

Ευαίσθητη, διαφορετική, μεστή σε εικόνες και αισθήματα, ρομαντική με σύγχρονο τρόπο είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη στον καινούριο δίσκο της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη καταθέτει τη νέα δισκογραφική της πρόταση.

Πριν από τρία χρόνια μας συστήθηκε με το επιτυχημένο ντεμπούτο – άλμπουμ της «Λαβύρινθοι», αυτό το σπάνιο πρώτο βήμα που ανέδειξε την Παυλίνα Βουλγαράκη σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, εκπλήσσοντας κυρίως για τους καθηλωτικούς βιωματικούς στίχους του -γραμμένους από την ίδια- και για μία ξεχωριστή στο χρώμα και στην ερμηνεία γυναικεία φωνή που όμοιά της είχε πολλά χρόνια να προκύψει.

Σήμερα κυκλοφορούν οι «Μωβ Καληνύχτες», το επόμενο, προσεκτικά δουλεμένο, μουσικό βήμα της ταλαντούχου τραγουδοποιού με τον ασυνήθιστο χαρακτήρα.

Το πρώτο δείγμα από αυτό το δίσκο που η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοίμαζε καιρό, κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ήταν το πολύ δυναμικό «Φέρ’ τα Μου Όλα Πίσω», μία μίξη του παραδοσιακού με το ροκ και την αναπάντεχη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη, ένα τραγούδι που φανέρωσε εξαρχής με τον πιο άμεσο τρόπο ότι η τραγουδοποιός και οι συνεργάτες της είχαν εν τω μεταξύ πειραματιστεί χωρίς προκαταλήψεις, προκειμένου να γεννηθεί το νέο ύφος & ένας διαφορετικός ήχος για την Παυλίνα.

Μόλις προχθές (27/09), επίσης, κυκλοφόρησε και το δεύτερο single του δίσκου, η μπαλάντα «Εσένα Περιμένω».

Ευαίσθητος, διαφορετικός, μεστός σε εικόνες και αισθήματα, ρομαντικός με ένα σύγχρονο τρόπο, με αναπάντεχες στιγμές που εκπλήσσουν με την τόλμη τους, με στίχους προσωπικούς από μια φωνή με δικό της χαρακτήρα, οι «Μωβ Καληνύχτες» είναι ένας δίσκος – υπογραφή της Παυλίνας Βουλγαράκη, με τον οποίο συνάπτει συμβόλαιο με το μέλλον.

Ένα τραγούδι γράφει για την Παυλίνα Βουλγαράκη ο Σταμάτης Μορφονιός και ένα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ενώ στη μουσική εκτός από την τραγουδοποιό συμβάλλουν ο Αντώνης Καλούδης, ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης και ο Γιώργος Κυριάκος.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

1. Μη Με Ρωτάς
2. Φέρ’ τα Μου Όλα Πίσω (συμμετέχει ο Ψαραντώνης)
3. Σα Να Με Αγαπάς
4. Σελήνη
5. Τίποτα
6. Μ’ ένα τραγούδι παλιακό
7. Εσένα Περιμένω
8. Μόνο Στα Παραμύθια
9. Μωβ Καληνύχτες
10. Έλα Λίγο Πιο Κοντά

Πηγή: Hit Channel